Lindö Hotell & Konferens

Välkommen till Skandinaviens största golfanläggning! 

Lindö är en komplett anläggning med tre 18-hålbanor och en 9-hålsbana. Förutom golf erbjuder vi också ett hotell med 63 rum, relaxavdelning med tre bubbelpooler, tennisbanor, vackra promenadstråk, golfshop, restaurang, konferensrum och en levande närmiljö.

Lindö ligger på historisk mark. Under 1700-talet bodde familjen Anckarström här och de grundade en porslinsfabrik strax öster om den nuvarande anläggningen, men mest bekant är nog familjen för att sonen Johan Jacob Anckarström tog livet av Gustav III på maskeradbalen. Idag är Lindö ett välkänt namn av helt andra anledningar.

Anläggningen ligger i Vallentuna, ca 3 mil norr om Stockholm och 2 mil söder om Arlanda flygplats. Här finns tre 18-hålsbanor och en 9-håls kortbana av "pay & play"- karaktär. Vi är Skandinaviens största golfanläggning och erbjuder spel på hela 63 unika hål. Det betyder naturligtvis stora valmöjligheter och variation för golfandet.

HOTELLET OCH VÅRA RUM

Hotellet omfattar 63 fräscha och eleganta rum i tre olika rumskategorier; Premium, Deluxe och Suite.

Ledande designers står för inredningen i alla rum. Det är ljusa behagliga färger, stilrena möbler och gedigna material i linje med vad du förväntas hitta i ett modernt hotell av hög standard. Allt för att din vistelse ska bli så bekväm och avkopplande som möjligt.

Utvändigt harmonierar hotellets träfasad väl med den omgivande naturen medan den sobra interiören ger en passande inramning till rummen. Gemensamt för alla rum är att de är mycket ljusa med stora fönsterytor och att samtliga rum har en generös, terrassliknande balkong eller uteplats på minst åtta kvadratmeter - merparten av dem har dessutom härlig utsikt över banan.

ENERGI- OCH GLÄDJERIKA KONFERENSER

Vi på Lindö Hotell & Konferens vill att du som gäst ska uppleva en energigivande konferens med möjlighet till avkoppling, träning och god mat – allt för att din hälsa och livskvalitet ska stå i fokus. 

Förutom de tre 18-håls och en 9-håls bana erbjuder vi boulebana, tennisbanor, motionsspår och fina promenadstråk. Efteråt kopplar du av i vår fina relaxavdelning! 

Vi kan även erbjuda teambuilding, ledarskapsutveckling, föreläsningar, mindfullness/meditation med mera. Mejla oss gärna din förfrågan. 


VÅRA MÖTESRUM

Vi har totalt sex konferensrum som är belägna i klubbhuset. Rummen lämpar sig för grupper från 4 till 60 personer och vår totala konferenskapacitet är 120 personer.

Samtliga konferensrum är fullt utrustade med bland annat bredbandsuppkoppling och stora TV-apparater på väggarna.

ATT TÄNKA PÅ INFÖR DIN KONFERENS

För att ditt möte eller konferens ska bli så bra som möjligt är vi tidigt med i planeringen och hjälper dig som arrangör med allt det praktiska kring din planering. Vi hjälper dig med menyförslag och ser till att arrangera olika typer av aktiviteter om ni så önskar. Allt för att ingen viktig detalj ska glömmas bort!