Nybörjarkurs golf Stockholm

Har du sökt efter Nybörjarkurs golf Stockholm? Är du sugen på att börja spela golf? Tyvärr är det inte bara att ge sig ut på banorna utan det krävs att du har ett Golf-ID. Detta ID används i golfens IT-system och är ditt medlemsnummer, det är med Golf-ID du bokar golfrundor och identifierar dig på alla golfklubbar. För att spela på våra banor krävs det att du har ett Golf-ID. Vi erbjuder nybörjarkurser för golf i stockholm samt andra utbildningar för den mer erfarne golfspelaren. Det är alltid roligt att utveckla sitt spelande och vi på Golfstar hjälper dig gärna med detta.

Praktiska nybörjarkureser för golf i Stockholm

Det enda du behöver göra är att kontakta oss, genom att ringa eller maila. Därefter introducerar vi dig till vår Golfstar Academy som är en träningsverksamhet. Den bygger på att med olika upplägg förbättra och utveckla spelare eller lära upp nybörjare. Golfstar Academy erbjuder en Grönt-kort utbildning. Denna utbildning är mer långsiktig och den består av flera delar. Efter avslutad utbildning finns två typer av medlemsformer för dig som gått nybörjarutbildningen, Play Beginner samt Play Beginner All-inclusive. 

Stort utbud av nybörjargolf i Stockholm

Med Play Beginner kan du spela obegränsat på alla Golfstars 9-hålsbanor samt under alla 18-hålsbanor under tider när trycket och efterfrågan inte är som störst. Med Play Beginner All-inclusive får du desto fler förmåner, utöver fri tillgång till banorna får du även ett halvt set med golfklubbor, Rangekort, Academymedlemskap och ett Golf-ID.

I denna nybörjarkurs golf stockholm som ger dig grönt kort ingår tio timmars praktisk träning med en utbildad tränare som hjälper dig att utvecklas och förbättras. Det ingår också två timmars teori, fria övningsbollar vid alla fem tillfällen som utbildningen sker. Det ingår också en gratis greenfee och många andra erbjudanden på medlemskap hos oss. Kurserna som erbjuds med Golfstar Academy finns på flera anläggningar i Stockholmsområdet. Här på vår hemsida kan du se vilka anläggningar som finns att välja på.

Vett och etikett

Det finns något som kallas golfvett och det är inte densamma som golfregler. Golfvett handlar om att man ska vara förberedd när det är ens tur, lägga tillbaka tovor, hur golfbagen ska ställas och inte besvära medspelare som också befinner sig ute på golfbanan. Det handlar också om banvård, etik och moral, speltempo, säkerhet och hänsyn. Allt detta är lika viktigt för att samtliga som vistas på golfbanan ska få en trevlig upplevelse.

Tid för golfen

Det är nödvändigt att man tar den tid som det kan behövas att lära sig att spela golf. Nybörjarkurs golf Stockholm med Golfstar Academy sträcker sig under en längre tid för att mer strategiskt och långsiktigt ge resultat av en bra golfspelare.