Andreas recept för ett lyckat julbord

Andreas recept för ett riktigt bra julbord

Andreas Rosén, GolfStars kökschef på Lindö delar här med sig av ett par av hans bästa recept för ett uppskattat julbord. Just nu får du och ditt sällskap 10% rabatt på Lindös julbord alla dagar när du bokar på: lindorest@golfstar.se eller 0770-22 00 28/29.

- Smaker och Omtanke är ju våra ledord i Lindös kök och de präglar förstås även våra sill-inläggningar och egen nubbe, några av de mest uppskattade inslagen här på Lindös julbord. Så här gör du dem själv berättar Andreas.

Andreas Glöggsill
4 urvattnade saltsillfiléer
1 Dl ättika
2dl socker
1 dl. Vatten
2 dl alkoholfri glögg
Krydda med rivet skal från en apelsin 10 hela nejlikor och en kanelstång

Lindös äppelglögg
1 liter färskpressad äppelmust (grumlig)
5 hela kardemummakapslar
1 Kanelstång
Cest och juice från 1 citron
Rom eller cognac efter tycke och smak

Orkar eller hinner du inte göra Andreas sill och glögg själv? Lugn, kom ut till Lindö och testa dem. Vi har fortfarande platser kvar till vårt omtalade julbord, nu med 10% rabatt! Boka via länken ovanför!

VÄLKOMMEN!

Se fler nyheter