Förläng golfsäsongen!

Förläng sommaren och golfsäsongen vid stranden!

Ett av våra allra bästa strandnära resmål är Praia D'El Rey på kanten av Atlanten, c:a en timme norr om Lissabon. säger Stefan Brikell, reseansvarig på GolfStar Travel.

Redan 2007 blev Praia D’El Rey utnämnd till Europas bästa golfresort. Detta är nu 10 år sedan och nu kommer den uppgradering som vi väntat på med den helt nya golfbanan West Cliffs som invigdes under sommaren. En redan fantastisk golfresort har nu blivit om möjligt än bättre.


Resorten
Praia D’El Rey Golf & Beach Resort, erbjuder en luxuös och bedårande vistelse för alla smaker. Njut av en mjuk, havsdoftande bris medan du svingar golfklubban utmed Atlantens vågor. Avnjut någon av havets läckerheter på hotellets restauranger och avsluta dagen med ett gott vin medan du låter ögonen vila på solnedgången. Kan det bli mer njutningsfullt?

Njutning är ett nyckelord på Praia D’El Rey Golf & Beach Resort. Här erbjuds en fantastisk vistelse med storslaget hav, underbara golfbanor, ett 5-stjärnigt Marriott-hotell och mängder med kulturupplevelser. Vi rekommenderar att utforska Óbidos, en väldigt mysig, medeltida by. Av många ansedd som den vackraste historiska byn i hela Portugal. Eller varför inte göra ett besök i Peniche, som är förknippat med sina härliga vågor och är ett populärt ställe för surfare. I Peniche hittar du också mängder av mysiga restauranger som serverar härliga rätter med fisk och skaldjur som de givna råvarorna.


Golfen
”Det här landskapet är sådant som vi banarkitekter alltid försöker skapa. På Praia D’El Rey finns allting naturligt”. Så uttalar sig den kända arkitekten Cabell B. Robinson om Praia D’El Rey. Banan rankas som den 13:e bästa på Europas fastland och sträcker ut sig vid Atlantkustens otroligt vackra vyer. Framför allt hål 12-15 ger en golfupplevelse som ingen kan glömma, och den måste upplevas för att förstås. Variationen på golfbanan är ypperlig. Det växlar mellan lätt böljande parkbana till klassisk seaside med vackra sanddyner som ett naturligt inslag i landskapet.

Den helt nya banan West Cliffs är byggd direkt intill Praia D'El Rey Golf Resort och erbjuder en underbar golfupplevelse. Naturen runt West Cliffs Golf Course är storslagen och från varje hål erbjuds en fantastisk utsikt över Atlanten. Precis som Praia D'El Reys bana slingrar sig West Cliffs fram genom böljande sanddyner och lundar med pinjeträd.

 

Boendet
Det 5-stjärniga Marriott-hotellet, beläget direkt vid Praia-banan (900 m till klubbhuset, transport ingår) och havet håller exakt den standard förväntningarna kräver. Här möts gästerna av ett leende och en service av högsta klass. På hotellet finns 179 rum, en del vetter mot havet (mot tillägg), andra mot golfbanan och rummen håller mycket hög standard. På hotellet finns mängder med faciliteter; pooler (inom- och utomhus), gym, spa, barer och flera restauranger i olika stilar med olika utbud.

 

Söker du den perfekta njutningen har du m a o hittat rätt! Läs mer om våra resor och boka din plats direkt via GolfStars hemsida HÄR>>

OBS! Nu (28/8) fungerar länken ovan till GolfStars/Golf Plaisirs hemsida igen!

Se fler nyheter