Lighthouse Golf – Fint boende och fantastisk golf

Lighthouse Golf & Spa Resort – Fint boende och bra golf till ett fantastiskt pris!

Bulgarien kanske du inte förknippar med golf men de senaste åren har landet vuxit som golfresmål och blivit oerhört prisvärt för alla som uppskattar härlig golf i vackra naturmiljöer.

Hotellet och dess faciliteter
Lighthouse Golf & Spa Resort ligger vackert beläget i Balchik på Svarta havskusten. Hit flyger du enkelt med Lighthouse egna charterflyg. På utresan är det direktflyg från Arlanda till Varna flygplats och resan tar c:a 3 timmar. På hemresan gör flyget ett kort stopp i Tammerfors i Finland innan det går vidare tillbaka till Arlanda.

Hotellet erbjuder lyxiga rum och sviter med utsikt över golfbanan, havet samt regionens gröna och frodiga landskap. Alla rum är modernt inredda och har luftkonditionering och balkong. På anläggningen finns också flera restauranger, en whisky- och cigarrlounge samt en strandbar.  

Efter din golfrunda kan du koppla av i det 3.000 m² stora spa:t. För som gäst på hotellet har du gratis tillgång till spa-anläggningen. Här finns i princip allt du kan önska såsom ångbad, turkiskt bad, finsk bastu, relaxutrymmen, olika duschar, jacuzzi och en uppvärmd inomhuspool.  


Golfen

Under din vistelse får du också chansen att spela tre olika golfbanor. I våra paket ingår totalt fem greenfees, varav tre spelas på Lighthouse samt en greenfee på Thracian Cliff respektive på BlackSeaRama. Detta gör att du får stor variation på ditt golfspel under din vistelse. Samtliga anläggningar är mycket välskötta och bjuder på spektakulära golfupplevelser.

Lighthouses egna bana är designad av Ian Woosnam och är en linksbana med traditionell design. Där utmanas du som spelare av ett flertal sjöar och många bunkrar. Banan är byggd på toppen av höga klippor med enastående utsikt över Svarta Havet. Banan är en utmaning för såväl den erfarne golfaren som nybörjaren. Efter rundan kan du njuta av en god drink eller en kall öl i klubbhusets bar.

Thracian Cliffs bana är designad av Gary Player och ligger på klipporna i kantig terräng längs med Svarta Havet. Banan som sträcker sig över 85 hektar på klipporna är så perfekt planerad att man har utsikt över havet på varje hål. Banans layout är riktigt utmanande. Man kan säga att varje hål är ett signaturhål för banan. Men det 6:e hålet kommer alla som spelat här alltid att minnas. Hålet ligger högst upp på en klippa och har en fallhöjd på 40 meter!

BlackSeaRama är också ritad av Gary Player och är den äldsta av dessa tre banor. Även denna bjuder på fantastiska vyer och utmanande golfhål. Detta var också den första banan som Gary Player designade i östeuropa. Anläggningen har ett vackert klubbhus. Där hittar du golfshop, vinkällare, inomhuspool, bastu och jacuzzi, restaurang och en bistro samt har en härlig uteterass med underbar utsikt över havet.  


Boka resan till medlemspris nu
Under oktober månad har vi tre olika avgångar; 7:e, 14:e och 21:a till ett oslagbart pris för dig som medlem i någon av GolfStars associerade golfklubbar. Vill du m a o spela riktigt bra golf på tre olika banor till ett fantastiskt pris, så ska du boka din nästa golfresa till Lighthouse Golf Resort. Trevlig resa!

 

Läs mer om och boka detta (och GolfStars andra) resmål HÄR>> 

Se fler nyheter