Lindöveckan dag 2 - Ungern

Lindöveckan fortsatte med Ungerskt tema dag två!

På tisdagen stod Zala Springs Golf Resort värd. Det är en av Ungerns absolut bästa golfanläggningar.  Läs mer om våra resmål till Ungern HÄR>>

Även tisdagens tävling gick i strålande solsken och var fulltecknad, vilket ju inte är så konstigt. Lindöveckan är så mycket mer än en vanlig tävlingsvecka. Det är ett event där varje dag har ett landstema, när det gäller mat, dryck och prisbord och inramningen runt i kring. Dagens tävling lockade spelare ända från bl a Mölndal och Öland.

Lunchen som bjöds efter rundan var självklart Ungersk gulasch och som fördrink för de som önskade bjöds på Chapel Hills mousserande vin som för övrigt produceras i samma region som Zala Springs Golf Resort ligger.


Tävlingen spelades som fyrboll/bästboll och resultaten i toppen var mycket bra. Bäst spelade Michael Wallin och Niklas Hamrin bägge från Wäsby Golfklubb som vann en vistelse på Zala Springs Golf Resort innehållande boende, frukost och greenfee.

På andra plats kom, Patrik Selsborg, Huvudstadens GK och Peter Klasson, Vidbynäs GK och på tredje plats kom Joakim Hammargren, AIK GK och Roger Hedberg, Huvudstadens GK. Ett stort grattis till er alla!

Fullständig resultatlista hittar du längst ned på sidan.


Idag går veckan in på sin tredje speldag och det är dags för singelspel. Temat för dagen är Polen med besök av Kamila Pieper från Sierra Golf Resort och Paul O´Connor från Sand Valley Golf Resort, båda är våra utvalda partners i Polen.

Vi önskar alla deltagare lycka till!

 

Resultat: Golfresan goes Hungary.

Se fler nyheter