Lindöveckans Litauen-dag

Vilket lag vann och får spela golf i Vilnius...?

Så var också dag 4 av Lindöveckan över och vädergudarna var fortfarande goda mot oss. Det härliga golfvädret fortsatte och temat för dagen var Litauen. Allt gick i röd, grönt och gult!Litauen har de senaste åren rustat upp sina hotell och golfbanor, och kan idag stoltsera med ett flertal fräscha och moderna golfanläggningar. En av de absolut bästa är Vilnius Grand Resort som är en populär och välskött golfresort med alla tänkbara faciliteter. Det är just här på fina The V Club som dagens segrande lag får spendera en långhelg med boende, frukost och golfspel. Anläggningen ligger bara 20 minuters bilfärd från centrala Vilnius och är med andra ord en perfekt weekend-destination för golfspelare. 

Läs mer om vår utvalda partner Vilnius Grand Resort och våra weekend-paket HÄR>> 

Idag spelades tävlingen på en mixad och mycket uppskattad slinga, Lindö Dal hål 1-9 och Lindö Parks hål 10-18 och spelformen var Tryall. Reslutaten var mycket bra och det var oerhört jämt.


Anton Harsem (kunde ej närvara vid prisutdelningen) och Jesper Nyhom, bägge från Huvudstadens GK tog hem segern på 44 poäng och vann dagens förstapris, en långweekend på Vilnius Grand Resort.  Även Birgitta Lindgren och Per-Åke Lundmark som kom på andra plats hade fina 44 poäng fast ett högre lag-handicap än vinnarlaget. På en hedrande tredje plats kom Andreas Croonquist och Mats Holm på 43 poäng. Stort grattis till samtliga pristagare!

I morgon avslutas årets upplaga av Lindö-veckan med ”Golfresan goes Bulgaria” med en tävling som spelas på Lindö Dal och spelformen är Texas Scramble. Tack för idag!

Resultatlistan för dag 4 hittar du HÄR>>

Se fler nyheter