Nu bokar du Lindös omtalade julbord med rabatt

Ät, Bo, Konferensa och Upplev på Lindö Restaurang & Hotell!

Restaurangen på Lindö har utvecklats enormt positivt sedan Kökschefen Andreas Rosén kom in sommaren 2014. Du som lunchgäst har ju kunnat konstatera att det nu ofta är i det närmaste fullsatt i restaurangen på Dagens Lunch och inte sällan fullt med konferensgäster i tältet. Hur har man lyckats med detta? Här berättar Andreas och Ronnie Smith (Plats- & Restaurangchef) vilka faktorer som ligger bakom succéen.

 

Andreas, vad är dina ledord för att uppnå och hålla den höga kvalitén på Lindös luncher och middagsrätter?
- ”SMAKER” och ”OMTANKE” är vad vi i Lindös kök värnar om och då utan ambition på ”flashighet”, vi vill istället att våra gäster ska få en hemma- eller stammiskänsla när de gästar oss. Vi vinnlägger oss om att det vi serverar både ska se ut som att det är och vara välsmakande oavsett vem det är som arbetar i köket.
- För att nå det sistnämnda är det så otroligt viktigt att ha erfaren och inarbetad personal och det får du bara om du som kökschef visar engagemang, närvaro och att det är ”högt i tak” med mycket skratt. Då tycker köks- och serveringspersonalen att det är både stimulerande och kul att göra ett kanonjobb tillsammans.

Ronnie, många stora grupper har nu i sommar lunchat, konferensat, ätit och övernattat på Lindö. Vad är hemligheten?
- ”TRIVSEL” och ”OMTANKE” är vad vi vill förmedla till gästerna. Det gör vi genom att erbjuda hög servicenivå i bemötandet och leveransen av måltider, hotellboende, relaxavdelningsbesök, konferensande, mm. Här på Lindö har vi ju förmånen att kunna erbjuda ALLT från "Check-in till Check-out", d v s konferens, äta, bo, koppla av, uppleva och många andra sidoaktiviteter, alltså inte bara golf eller tennis.
- Exempel på event som vi råddat under sommaren är: Konferenser, bröllop, födelsedagar och golfevent med såväl små som mycket stora sällskap.

Andreas, du kör nu ditt 4:e Lindö-julbord. På vilket sätt har det utvecklats sedan starten?
- Sedan starten 2014 har ambitionen varit att erbjuda ett ”Klassiskt” julbord och då förstås med samma ledord: ”Smaker & Omtanke”. Vi har kontinuerligt utvecklat främst kvalitén, speciellt vad gäller råvarorna eftersom vi lagar allt från grunden. En viktig del av detta är att vi söker efter råvaru-producenter i närområdet i så hög grad som möjligt. Vi utvecklar även nya smaker i exempelvis våra egna sillinläggningar.
- Något vi lägger alltmer möda på är presentationen av alla godsaker som serveras och erbjuds. Vi är helt övertygade om att det är just dessa faktorer som förklarar varför vi fick tre ggr så många julbordgäster 2016 som 2015. I år hoppas vi på att nå 2.000 nöjda julbordsgäster även om vårt övergripande mål inte är kvantitativt utan kvalitativt, d v s att få nöjda julbordsgäster som kommer tillbaka år efter år.

Ronnie, vilka nyheter är på gång nu under hösten?
- Vi börjar servera vår underbara Brunch en söndag per månad under hösten/vintern. Dessutom presenterar vi vår nya Höstmeny (A´la Carte) den 1 oktober. Självklart fortsätter vi med vår välbesökta ”Dagens Lunch” hela hösten och vintern.

Ronnie, var hittar jag information om menyer och julbord... och hur bokar jag det?
- Du kan läsa mer om allt det goda vi erbjuder på hemsidan HÄR>> och på Lindö Hotells Facebook-sida HÄR>>.
- Bokar du julbordet senast 15/10 får du 10% rabatt och det gör du enklast via mejl eller telefon till: lindorest@golfstar.se, Tel: 0770-22 00 29.

 

VÄLKOMNA TILL OSS PÅ LINDÖ hälsar Andreas & Ronnie!

Se fler nyheter