Nu tillämpar vi "No Show"-avgiften!

Avboka eller hör av dig till oss om du inte kan spela!

Vänligen avboka din starttid på www.golf.se eller i aktuell reception så snart du vet att du inte kan spela . Tider som ej avbokats senast två timmar före start debiteras nu en ”No show-avgift” på 200 kr/person och starttid - Observera att detta gäller oavsett om du är medlem eller gästspelare!

OBS! Alla spelarna i en boll ska ALLTID personligen checka in sig i receptionen, ID-kontroller förekommer!

Vi respekterar självfallet att sjukdom och oförutsedda händelser kan inträffa och tar hänsyn till detta inför debitering av ”No show”-avgift. Kontakta oss därför ALLTID (Kundtjänst eller receptionen) om du inte kan utnyttja din bokade starttid, även om det är mindre än två timmar i förväg.

OBSERVERA att vi fr o m 12 juli 2017 strikt tillämpar No show-avgift för de gäster och medlemmar som ej utnyttjat sin starttid och ej hört av sig till oss i förväg.


Syftet med dessa åtgärder är förstås att öka tillgängligheten på våra banor för dig som golfare. Detta gör vi genom att stävja ofoget att vissa spelare bokar tider som de inte avser att utnyttja så att fler tider blir bokningsbara för dig som verkligen vill spela..

Läs mer om GolfStars regelverk i vår Golfpolicy (som vi nu haft i tre år) för 2017 - HÄR>>

Se fler nyheter