Tema Polen på Lindöveckan

Halvtid på en som vanligt fullspikad Lindöveckan...

Tiden går fort när man har roligt och dag 3 i Lindöveckan är nu över. Temat för dagen var Polen och tävlingen förgylldes av att Kamila Pieper från Sierra Golf Resort och Paul O´Connor från Sand Valley Golf Resort fanns på plats på det 11:e hålet. De bjöd där på en försmak av vad dessa två fantastiska golfanläggningar har att ebjuda sina gäster. Mycket uppskattat både bland dagens spelare och funktionärer.

Vill du läsa mer om våra utvalda partners Sierra Golf Resort och Sand Valley Golf Resort och de resor som vi erbjuder till Polen, gör du det HÄR>>

Tävlingsdag tre lockade åter många "utsocknes" spelare. Spelformen för dagen var singelspel och golfvädret var återigen strålande. A-klassen vanns av Maria Wolfbrandt från Huvudstadens GK på 69 slag netto och B-klassen togs hem av Kenneth Söderhäll, Åkersberga GK som vann på 40 poäng.

Resultatlistorna hittar du längst ned på sidan.
Stort grattis till er samt övriga pristagare.

 

Veckan går nu vidare med ”Golfresan goes Lithuania”, där spelformen är Tryall och morgondagens tävling spelas på en mixad slinga, Lindö Dal´s hål 1-9 och Lindö Park´s hål 10-18, vilket i många medlemmars och gästers ”tycke och smak” är Lindös absolut bästa slinga totalt sett.

 

Resultatlistorna för dag 3:
A-klass
B-klass

Se fler nyheter