Bli aktieägare

Bli delägare i GolfStar!

(Uppdat 21 september 2017)

Senare i höst kommer vi bjuda in både golfare och andra intresserade att bli aktieägare i GolfStar. Vi vill här bara ge en kort förhandsinformation vilken efter hand kommer att bli mer och mer fyllig via våra vanliga kommunikationskanaler.

Försäljningen (emissionen) av nya aktier kommer att ske i samarbete med företaget Pepins vars huvudägare är det kända investmentbolaget Spiltan. Pepins hjälper GolfStar och många andra bolag att genomföra hela processen på ett effektivt och professionellt sätt. Noteras kan att Pepins styrelseordförande är den förra finansmarknadsministern Peter Norman.

Med det kapital som därigenom kommer att tillföras GolfStar får vi bättre möjligheter att fortsätta vår framgångsrika expansion inom både golf och fastigheter och naturligtvis, skapa ännu bättre kund- och golfupplevelser.

Om du redan är aktieägare i GolfStar (f.d. Unipeg Golf) är denna emission positiva nyheter då existerande aktier köp- och säljmässigt kommer att behandlas på snarlikt sätt som de nya. Genom emissionen kommer man också kunna köpa fler aktier vilket vi hoppas att många kommer göra.

Förutom att GolfStar-aktien blir en intressant finansiell placering kommer man som aktieägare också att få förmåner t ex i form av rabatterade medlemskap.

Genom emissionen kan vi erbjuda fler golfare möjligheten att bli aktieägare i GolfStar så att vi inte bara som idag kan ge golfaren mer golf för pengarna men också att golfaren får möjligheten att kunna få ut mer pengar (avkastning) från golfen. Det är något helt nytt för Sverige och det är bra både för golfarna och för GolfStar!

Läs mer om emissionen och anmäl ditt intresse redan idag direkt på Pepins hemsida så får du mer information allt eftersom. Vi kommer också i kommande nyhetsbrev och här på GolfStars egen hemsida hålla dig löpande informerad om den kommande försäljningen av nya aktier i GolfStar.


Varmt välkommen att teckna aktier i GolfStar!

 

Vi förstår om du har frågor kring detta erbjudande och har därför tagit fram "Frågor & Svar", klicka HÄR>>. Dokumentet (pdf) är levande och uppdateras kontinuerligt.

Läs även vår intervju med bl a GolfStars grundare Tony Trigell där du hittar ytterligare svar, HÄR>>.

4 okt 2017
Du kan läsa mer om GolfStars bostadsbyggnadsplaner i en nyskriven artikel i webbtidningen Byggindustrin, HÄR>>Informationschef
GolfStar AB