Välkommen till GolfStar Travel

Upptäck GolfStar Travel – en medlemsförmån!

Som medlem i en golfklubb ansluten till GolfStar får du tillgång till exklusiva erbjudanden vilket ger dig bra rabatter och andra mervärden på redan prisvärda resor till resmål runt om i världen.

Vi har resor för alla smaker och önskemål. Samla ihop kompisgänget, arbetskamraterna eller din partner och boka din nästa golfresa med oss redan idag.

Du kan naturligtvis även boka träningsresor med GolfStar Academy och slipa formen inför eller efter säsongen.

Från och med juli månad har GolfStar och Golf Plaisir inlett ett samarbete om att erbjuda ett brett utbud av golfresor till GolfStars kunder. Vi tar hand om kommunikationen och Golf Plaisir tillhandahåller sitt utbud av golfresor och blir teknisk arrangör. Detta innebär att Golf Plaisir tar hand om allt det praktiska när det gäller ditt resande, såsom svara på förfrågningar, genomföra bokningar, skicka ut dina resehandlingar och stå för de resegarantier som krävs gentemot Kammarkollegiet för att det ska vara tryggt för dig att resa.

Tillsammans med Golf Plaisir blir vi starkare, får ett större utbud, skapar synergieffekter när det gäller organisationen och kan på så sätt också tillgodose den ökade efterfrågan som vi kan se på golfresor från dig som är kund till GolfStar.

Har du frågor så tveka inte att kontakta oss. Du når oss på telefon: 08-519 303 00 alternativt via epost: travel@golfstar.se

 

Varmt välkommen och trevlig resa!