Bulgarien - Lighthouse Golf & Spa Resort

Lighthouse Golf & Spa ResortVÄLKOMMEN TILL LIGHTHOUSE GOLF & SPA RESORT 

GolfStar Travel är stolta över att ha Lighthouse Golf & Spa Resort som utvald partner.

Anläggningen är mycket vackert placerad längs kustlinjen vid Svarta havet och det grönskande landskapet och det rika djurlivet gör att du aldrig vill åka härifrån.

Den eleganta hotellanläggningen är ett himmelrike över lyx och komfort som gör att du snabbt glömmer bort vardagens stressiga liv. Hotellet kommer göra allt för att din vistelse ska bli så minnesrik som det bara går. 

Hotellet har 180 rymliga dubbelrum som är elegant och stilfullt inredda. Interiören i hotellet går i klassiska ljusa färger som vitt, crème och guld.

Golf spelar du på någon av de tre närliggande banorna, Lighthouse, Thracian Golf eller BlackSeaRama, som alla är mycket utmanande belägna i ett fantastiskt landskap med utsikt över Svarta Havet. Banorna ligger inom 6 km från varandra.

Ta hand om dig efter golfrundan i hotellets SPA och wellness center. Här finns i princip allt du kan önska såsom ångbad, turkiskt bad, laconii, finsk bastu, relaxutrymmen, jacuzzi och en uppvärmd inomhuspool. Utbudet av olika kropps- och skönhetsbehandlingar är mycket stort och vi garanterar att du kommer hem som en ny människa efter ett besök på denna anläggning.

För matälskarna så finns här ett stort urval av restauranger och barer. Prova Dagens Specialrätt som är tillagad med lokala ingredienser som färsk fisk från Svarta havet eller från insjön Durankulak. Vi garaterar att du knappast kommer att vilja lämna hotellet för att äta någon annanstans.

BOENDE

Unipeg Travle Lighthouse DubbelrumLighthouse Golf & Spa Hotel är det senaste tillskottet till resorten.
Hotellet är placerat på en platå ovanför de vita klipporna och de bokade rummen har fantastisk utsikt mot Svarta havet. Hotellet är elegant och fint och tillgodoser gästen med bland annat tennisbana, spa och flertalet restauranger samt även en whisky- och cigarrlounge.

Samtliga rum är på ca 30 m2 och har en privat terass med utsikt över golfbanan eller svarta havet.

GOLFEN

Unipeg Travle Lighthouse GolfLighthouse
En linksbana med traditionell design. Banan är placerad på höga klippor med en fantastisk utsikt över Svarta havet. En utmanande bana för både erfarna och nybörjare.


Unipeg Travle Lighthouse Thracian GolfThracian Cliffs
“Ni kommer inte att finna en golfbana som den här någonstans på den här planeten”
- Gary Player, designer av banan. En av de mest dramatiska golfbanorna i världen, placerad
längs en brant klippa.

Unipeg Travle Lighthouse Black Sea Rama GolfBlackSeaRama
Blev utnämnd till den bästa nya golfbanan 2009 och var Bulgariens första mästerskapsbana.
Det är en par 72-bana på 6648 meter.


VIDEO