Hotel Rio Real Marbella

VÄLKOMMEN TILL RIO REAL GOLF HOTEL & RESORT

Hotellets hemtrevliga inredning, från lobbyn till poolen och dess spektakulära utsikt över golfbanan, gör detta lilla hotell med 30 rum till en idyllisk plats för golfare, på jakt efter lugn och ro.  

Rio Real Golf Hotel är det ledande Boutique hotellet i Marbella, i en autentisk andalusisk miljö. Hotellet utmärker sig för sin eleganta och modern komfort och har dekorerades av den kända inredningsarkitekten Pascua Ortega. Hotellet ligger mitt i hjärtat av golfbana som sträcker sig från Sierra Bermeja bergen, ända ner till Medelhavet.

GOLFEN

Du spelar golf på Rio Real Golf Course som ligger i direkt anslutning till hotellet. Banan är en fantastisk parkbana med 18 hål beläget i ett mjukt böljande landskap och är en av de populäraste på Costa del Sol. Banan korsar floden ett antal gånger, och därifrån har den även fått sitt namn.

Vill du ha variation i ditt golfspelande, så kan du även spela på Los Naranjos, designad av Robert Trent Jones Sr. En golfbana med generösa fairways, strategiskt placerade bunkrar och vattenhiner. Greenerna är stora och ondulerade. Alternativt på Atalaya Old Golf Course, som är en park- och skogsbana med välplacerade bunkrar och upphöjda greener. Det är en av de äldsta banorna i den här delen av landet.

BOENDE

Alla standard rum är rymliga och bekväma. De är inredda i en unik stil som inbjuder till vila och avkoppling. Alla rum har en terrass med utsikt över golfbanan. Badrummen är inredda med keramik, trä och marmor, har två handfat och ett rymligt badkar.

Varje rum har TV, minibar, gratis Wi-Fi och ett värdeskåp. Som gäst har du tillgång till hotellets uppvärmda utomhuspool, ett wellness center och tennisbana.

Du kanske också gillar: