Zala Springs Golf Resort

Zala Springs är en helt nyöppnad golfresort men räknas redan som en av Ungerns bästa! Den ligger ca 2 timmars bilresa från antingen Wien eller Budapest. Resorten är under uppbyggnad och målet är att det ska bli landets första riktigt 5-stjärniga golfanläggning! Varva golfspel med spa-upplevelser och god mat.

Zala Springs ledord är ypperlig kvalitet, sofistikerad design och högklassig service; allt detta paketerat i en bekväm och elegant helhetsupplevelse. 

Boende
Samtliga lägenheter ligger i direkt anslutning till golfbanan. Här njuter ni av stora terrasser eller balkonger med utsikt över den bördiga och gröna ungerska landsbygden och golfbanan. Lägenheterna och studiolägenheterna är helt nybyggda och erbjuder bekvämligheter så som regnskogsdusch, fullt utrustat kök med intuitiv och automatiserad teknik, platt-tv och room-service.

Golfen
Här kan du spela på Zala Springs 18-håls International Championship Golf Course som öppnade i slutet av 2015. Självfallet är detta en unik golfupplevelse då banan är designad av Robert Trent Jones Jr. som har mer än 40 års erfarenhet. International Championship GC är 6 351 m lång (par 72) och slingrar sig genom naturreservat, vingårdar och sjöar. Banans utformning inbjuder till spel för både nybörjare och proffs; här finns det 4 olika tees att välja mellan.

Driving range är utvecklad med den senaste tekniken och träningsfaciliteterna garanterar att både nybörjare och proffs får möjlighet att förbättra eller öva på sitt golfspel. Driving range har 12 övningsplatser med tak och 40 platser utomhus. Här finns även 18-håls putting green, övningsbunkrar och pitching faciliteter.