Våra Golfbanor

Vill du spela tidigt på morgonen, sent på kvällen eller bara vardagar, vill du spela där det finns en starttid just nu, där greenfeen är lägst, på banan du har närmast till, eller bara nio hål? 

Hos oss kan du välja vad som passar dig bäst. Vi har sexton 18-hålsbanor och fem 9-hålsbanor. Alla med olika karaktär och utmaningar och alla på bekvämt avstånd från Stockholm. 

På varje anläggning möts du av klubbhus med restaurang/café, shop, drivingrange och puttinggreen. Lindö är Norra Europas största golfanläggning med sina tre 18-hålsbanor, en 9-håls korthålsbana, sju övningsområden, stor restaurang samt fräscht golfhotell med relax-avdelning.

För att ge dig ännu större valmöjligheter och ytterligare öka flexibiliteten vill vi fortsätta att växa i Stockholm. Vi vill skapa en diamant med banor i samtliga väderstreck och hoppas kunna expandera med ännu fler banor de närmaste åren. Vi vill att du som spelare ska få mer helt enkelt. Av allt.

Aktuell banstatus

När är din favoritbana öppen och vad är statusen på banan just NU? Läs mer om aktuell banstatus >


Pay & Play

Saknar du grönt kort? Då kan du spela på alla våra fem 9-hålsbanor: Brollsta, Bromma, Kyssinge, Sundsta samt Waxholm. Läs mer under respektive bana.

Här finns våra golfbanor

Bodaholm Golf

Bodaholm Golf är belägen längs väg 255 mellan Märsta och Knivsta. Banan som är av linkskaraktär erbjuder 18 hål i lugn och fridfull miljö. På anläggningen finns även driving-range, puttinggreen och ett litet café.

Brollsta Golf

Brollsta ligger i Brottby, Vallentuna kommun, ca 30 min från Stockholm city. Anläggningen har en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Stor driving range med bra övningsområden, modern svingstudio och shop. Vi har även en restaurang med fullständiga rättigheter. 

Bromma Golf

Bromma Golf är centralt belägen vid Bromma Flygplats, bara 10 minuter från city. Här finns en utmanande 9-hålsbana, lämplig för alla kategorier spelare, stor driving-range, puttinggreen golfshop och restaurang.

Gripsholm Golf

Mitt i Mariefred ligger Gripsholms Golfklubbs vars besökare därför har nära till allt. Utöver den omväxlande 18-håls banan, så finns här även en korthålsbana, driving-range, övningsområden, golfshop och restaurang.

International Golf

Välbyggd 18-hålsbana i riktigt fin natur och öppnar alltid först i Uppland. Ett trevligt klubbhus som är inspirerat av Gert Wingård. Golfshop, driving-range och en restaurang med fullständiga rättigheter.

Kungsängen Golf

Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästarklass. Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har Kungsängen Golf Club stått värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Kyssinge Golf

Kyssinge Golf ligger 30 minuter från Stockholms City, nära Sigtuna. Här finns en 18-hålsbana samt en 9-hålsbana i fin natur, vilka erbjuder stora variationer och skapar utmaningar för alla spelare. På anläggningen finns också driving-range, bra träningsområden, golfshop och restaurang. 

Lindö Golf

Lindö ligger i natursköna Vallentuna, 35 km norr om Stockholm. På anläggningen finns tre 18-hålsbanor; Lindö Dal, Lindö Park och Lindö Äng samt en korthålsbana med 9 hål. Bra träningsområden, golfshop, restaurang med fullständiga rättigheter, konferensrum och ett hotell med 67 rum.

Lisinge Golf

Strax söder om Rimbo, i vacker Roslagsmiljö, ligger Lisinge Golfs 18-hålsbana. Banan är utmanande och ställer stora krav på din spelstrategi. I övrigt finns driving-range, övringsområden och ett café på anläggningen.

Lövsättra Golf

Lövsättraanläggningen är belägen i Brottby, 4 mil norr om Stockholm city, i en avslappnande och vacker Roslagsnatur. På anläggningen finns också driving-range, träningsområden, golfshop och ett trevligt café i klubbhuset. 


Riksten Golf

Rikstenanläggningen ligger i natursköna omgivningar i Tullinge, 25 km söder om Stockholm city. På den utmanande banan avgörs många tuffa tävlingar varje säsong. I övrigt finns driving-range, en stor puttinggreen, golfshop och ett trivsamt café i klubbhuset. 

Sundsta Golf

Strax utanför Norrtälje och i genuin Roslagsnatur ligger Sundsta Säteri. Här erbjuds du en fin golfupplevelse antingen på den långa 18-håls golfbanan eller på 9-hålsbanan. På Sundsta finns också driving-range, puttinggreen, golfshop och en fantastisk restaurang i klubbhuset som bl.a serverar brunch varje helg. 

Viksberg Golf

Viksbergs golfanläggning ligger i ett naturskönt område nära Mälaren i Södertäljes norra delar och bara 25 minuter från Stockholm. Banan är en omväxlande 18-håls parkbana som erbjuder många utmanande hål. Vidare finns också driving-range, fina övningsområden, golfshop och ett trevligt café i klubbhuset. 

Waxholm Golf

Waxholms Golf är en inspirerande golfanläggning med tydlig skärgårdskaraktär endast 25 minuter från Stockholms city. 18-hålsbanan är en av Europas längsta från vit tee, 6 669 m. I övrigt finns en fin 9-håls korthålsbana, driving-range, puttinggreen, golfshop och restaurang i klubbhuset.